Icardi ipak ne igra protiv Lazija: Nešto se jučer dogodilo...

Spalletti potvrdio

Icardi ipak ne igra protiv Lazija: Nešto se jučer dogodilo...

Midhat Šljivak

Mauro Icardi ipak neće igrati za Inter u sutrašnjem derbiju protiv Lazija.

Argentinac se protekle sedmice vratio na treninge nakon mjesec i po odsustva, a italijanski mediji su tvrdili da bi Icardi mogao i zaigrati protiv Lazija.

Međutim, 26-godišnji napadač je izostavljen iz ekipe, a trener tima Luciano Spalletti je otkrio kako se dogodilo nešto na treningu nakon čega je procijenio da ipak Icardi ne treba igrati.

"Na neki način izgledalo je kao da nam je u ekipu došao novi igrač. Nije bio dugo s nama. Trenirao je, morali smo ga uključivati u režim treninga. Jučer se nešto desilo i morao sam procijeniti i donijeti odluku. Vidjećemo za naredne utakmice", istakao je Spalletti.

Tako Icardija ponovo nećemo gledati u ekipi. Spalletti se odlučio da ne povede nekadašnjeg kapitena na veoma važan meč, iako ima problema sa povredama.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Keita Balde je sada glavni kandidat da počne meč u vrhu napada umjesto Lautara Martineza koji propušta meč zbog povrede.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti