"Mourinho? To nije fer prema Spallettiju"

Zanetti smatra da nije vrijeme da se priča o Portugalcu

"Mourinho? To nije fer prema Spallettiju"

Edmir Škorić

Potpredsjednik Intera Javier Zanetti smatra da nije fer prema Lucianu Spallettiu to što posljednjih dana rade mediji.

Zanetti je u subotu u Londonu igrao za Interove legende protiv Tottenhamovih, a tamo se družio i sa Joseom Mourinhom.

Upravo se Portgualac spominje kao novi trener italijanskog kluba, ali Zanetti smatra da nije fer prema Lucianu Spallettiju da se pred važan meč protiv Lazija govori o smjeni trenera.

"Mi uvijek vidimo Mourinha s velikom naklonošću, jer smo zajedno doživjeli nezaboravne trenutke", rekao je Zanetti za Sky Sport Italia.

"Međutim, nije pošteno prema Spallettiju, koji se priprema za važan duel protiv Lazija. Ima još 10 utakmica do kraja sezone i nadamo se da ćemo ostvariti cilj i ući u Ligu prvaka", kazao je Zanetti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Icardi se vratio na trening ove sedmice nakon što mu je 13. februara oduzeta kapetanija, ali ga je Spalletti ne planira za duel s Rimljanima.

„Nemam šta dodati. Icardi je ponovo na raspolaganju nakon mjesec dana liječenja “, nastavio je Zanetti.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi