Ponovo se oglasio Luka Jović

Sada poštuje propisana pravila

Ponovo se oglasio Luka Jović

Proteklih dana srbijanski napadač Luka Jović bio je u centru pažnje javnosti u svojoj zemlji.

Naime, Jović se vratio iz Madrida s obzirom da je svijet paralizovan zbog pandemije koronavirusa, ali nije otišao u izolaciju.

Snimljen je na ulicama Beograda, što je javnost žestoko kritikovala, uz pitanje da li i u cijeloj situaciji ima privilegovanih.

Čelnici Srbije zaprijetili su Joviću i zatvorskom kaznom, no čini se da sve brzo smirilo.

On se sada oglasio iz karantina i naveo da u slobodno vrijeme igra FIFA-e.

"Ćao svima, kao što vidite, mi smo u karantinu, provodimo vreme igrajući FIFA-e, nadam se da ste dobro. Ostanite u kući i ne dovodite vaše bližnje u opasnost. Nadam se da ćemo se što prije videti napolju. Veliki pozdrav za sve'', napisao je Jović.

Srbijanskom napadaču i ne ide u Realu, pa su sve glasnije špekulacije da bi uskoro mogao na posudbu. Kao moguća destinacija spominje se Engleska.

Potražite više informacija na temu La Liga:

View this post on Instagram

Sta vi radite u karantinu? #stayathome #hometeam @adidas

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi