Ponovo svjetski rekord i ponovo Real Madrid
Foto: EPA

Nude 120 miliona eura za Pogbu

Ponovo svjetski rekord i ponovo Real Madrid

Midhat Šljivak

Aktuelni prvak Evrope, madridski Real, spreman je srušiti transfer rekord.

Mediji širom Evrope objavili su kako je glavna transfer mata Kraljeva u ljetnom prelaznom roku vezni igrač Juventusa Paul Pogba.

Navodno, kraljevski klub je za usluge 23-godišnjeg Pogbe spreman izdvojiti nevjerovatnih 120 miliona eura, čime bi se postavio novi svjetski rekord.

Dosadašnje rekorde držao je upravo Real. Garetha Balea su platili 100 miliona eura, Ronalda šest manje, a među 10 najvećih transfera svih vremena još su dva njihova i to transferi Jamesa Rodrigueza i Zinedinea Zidanea.

Interes za Pogbu je ogroman. Kao nove destinacije sjajnog Francuza spominju se također PSG i Manchester United, no Real je za sada u prednosti.

Veliku ulogu u transferu bi mogao imati i fudbaler reala Isco. Juventus je odavno zainteresovan za njegove usluge i on bi mogao pored novca poći put Torina.

Očekuje nas sasvim vruće ljeto kada su potencijalni transferi u pitanju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi