Ponovo u inostranstvu: Sulejman Krpić ima novi klub

Karijeru nastavlja u Iranu

Ponovo u inostranstvu: Sulejman Krpić ima novi klub · Zvanično

Bh. napadač Sulejman Krpić večeras je i zvanično pronašao angažman u dalekom Iranu.

Dojučerašnji član Slobode potpisao je polugodišnji ugovor sa ekipom Tractor Sazija iz Irana, koja se trenutno nalazi na 12. mjestu tamošnjeg prvenstva.

Sulejman Krpić u Iran stiže nakon što je u Slobodi proveo svega nekoliko mjeseci po povratku iz AIK Štokholma, a transfer su u suradnji finalizirali agencija BestTransfer i MNV Sports.

Krpić je u prvom dijelu sezone, računajući sva takmičenja, postigao pet pogodaka u 17 odigranih utakmica. Na svom kontu ima i dvije asistencije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon razlaza sa Slobodom, ovaj napadač je imao nekoliko ponuda iz Premijer lige ali mu je prioritet bio ponovni odlazak u inostranstvo, što se na kraju i obistinilo.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

topalovic
Bravo Sule,..sto dalje od ovih njiva
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi