Ponuda iz Italije za Daniela Sturridgea
Foto: EPA

Sturridgea želi Milan

Ponuda iz Italije za Daniela Sturridgea

M. Šljivak

Napadač Liverpoola Daniel Sturridge karijeru bi mogao nastaviti u italijanskoj Seriji A.

Nakon četiri godine u dresu Redsa, čini se kako je karijera 27-godišnjeg fudbalera na Anfieldu došla kraju. 

Izvjesno je kako će Sturridge napustiti Liverpool na kraju sezone, a kako navode italijanski mediji, karijeru bi mogao nastaviti u redovima Milana.

Rossoneri će na kraju sezone vjerovatno ostati bez Carlosa Bacce. Klub sa San Sira kao idealnu zamjenu za njega vide Sturridgea i oni će ga na kraju sezone pokušati dovesti u svoje redove.

Liverpool za ovog napadača traži sumu od 30 miliona funti, što je za sada previše novca za Milan, ali bi se i to moglo promijeniti kada klub preuzmu kineski investitori.

Sturridge je član Liverpoola postao u januaru 2013. godine. Stigao je iz Chelseaja, a njegov napredak su spriječile mnogobrojne povrede koje je doživio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ove sezone je odigrao ukupno 21 meč, a postigao je šest pogodaka.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi