Ponuda je na stolu: Steven Gerrard preuzima posrnulog diva?

Prvi ozbiljni izazov u karijeri

Ponuda je na stolu: Steven Gerrard preuzima posrnulog diva?

Legendarni Steven Gerrard dobio je ponudu da preuzme jedan od najtrofejnijih klubova na svijetu - Glasgow Rangers.

Prema pisanju inostranih medija, čelnici Rangersa i Gerrarda uveliko pregovaraju o sklapanju saradnje a ove informacije 'podgrijava' činjenica da su ljudi iz Glasgowa preksinoć bili na Anfieldu, baš kao i to što je Stevie G prošlog mjeseca posjetio Ibrox gdje je gledao duel sa Celticom.

Rangerse trenutno predvodi Graeme Murty koji se, očigledno, neće dugo zadržati na klupi slavnog kluba, a upravo se Steven Gerrard spominje kao prvi favorit za njegovog nasljednika.

Gerrard se nakon završetka fudbalske karijere posvetio trenerskom poslu i trenutno vodi U-18 ekipu Liverpoola, a ponuda iz Glasgowa je poziv na prvi ozbiljni izazov u njegovoj karijeri.

Ako bi Steven Gerrard preuzeo Rangers, dogodine bi mogao voditi velike duele sa Brendanom Rodgersom, što bi bilo vrlo zanimljivo za vidjeti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi