Haos u studiju: Gerrard pao u trans nakon Salahovih golova

Nije mogao zadržati emocije

Haos u studiju: Gerrard pao u trans nakon Salahovih golova

E. Čaušević

Fudbaleri Liverpoola sinoć su na domaćem terenu sa 5:2 savladali Romu u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka.

Redsi su odigrali još jednu fenomenalnu utakmicu i vodili sa 5:0, ali Rimljani su se u finišu meča s dva gola uspjeli vratiti koliko-toliko. Liverpool je do još jedne pobjede vodio fantastični Mohamed Salah koji je u dva navrata zatresao mrežu bivšeg kluba, te je upisao još dvije asistencije.

Ostati imun na Salahove partije je gotovo nemoguće, a emocije kod golova Egipćanina nije krio ni legendarni igrač Liverpoola, Steven Gerrard. Legenda Redsa je pomno pratila sinoćnji meč na Anfieldu i Gerrard je pravio haos u studiju nakon golova Salaha.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

EmirTM87
Jasta, eno ga jos sebi dolazi...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije