Ponuda na stolu: Vranješu ponuđen ugovor i veliki novac

Ponuda na stolu: Vranješu ponuđen ugovor i veliki novac

U grčkom velikanu AEK-u iznimno su zadovoljni onim što je dosad u ovom klubu pokazao bh. reprezentativac Ognjen Vranješ.

Banjalučanin je u AEK-u od januara prošle godine kada je stigao iz Rusije, a sve do danas neizostavan je u početnoj postavi, pa su u klubu iz Atine odlučili da mu ponude novi, izdašniji ugovor.

Kako prenose tamošnji mediji, Vranješ trenutno u AEK-u zarađuje 250.000 eura na godišnjem nivou, uz bonuse koji iznose minimalno 30.000, dok bi prema novom ugovoru koji mu je ponuđen zarađivao 700.000 eura.

Vranješu zasigurno ne nedostaje ponuda i iz ostalih evropskih liga, pa je svakako na slatkim mukama, no ne bi bilo iznenađujuće i da ostane u AEK-u. Svjestan je kako je privilegija igrati u takvom klubu s kojim će se najvjerovatnije okititi i šampionskom titulom, a dodajmo tome kako je i kod navijača postao omiljen.

Ove sezone Vranješ je za AEK, računajući sva takmičenja, odigrao 32 utakmice i pritom postigao četiri pogotka.

Potražite više informacija na temu Super League:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije