Popović: Još sam igrač Čelika i uvijek dajem maksimum

Ofanzivni veznjak Zeničana

Popović: Još sam igrač Čelika i uvijek dajem maksimum

D. Kurbegović

Nogometni klub Čelik u novu sezonu Premijer lige, koja će brojati 12 klubova ulazi s dosta izmijenjenim timom u odnosu na prošlu sezonu. Dosta igrača je otišlo, promijenio se i stručni štab, a Zeničani u novoj sezoni po svemu sudeći imaju cilj, kao u prošloj, a to je sezonu sa što manje turbulencija i opstanak u Premijer ligi.

Jedan od igrača, koji je uprkos velikom broju ponuda još igrač Čelika, 20-godišnji Marin Popović kapiten mlade reprezentacije BiH sutra će biti jedna od najvećih prijetnji za gol ekipe iz Jajca.

On je na današnjoj press konferenciji govorio o sutrašnjoj utakmici, novoj ekipi, te ostanku u Čeliku.

"Drago mi je što smo se skupili i napravili opet respektabilnu ekipu. Mi ćemo sutra dati sve od sebe da pobijedimo, svi od golmana do napadača vjerujem da će ostaviti srce na terenu.Svi koji su došli u Čelik svjesni su pritiska igranja ovdje, klub sigurno nije onakav, kakav je bio prošle sezone. Došlo je dosta novih mladih igrača i onih nešto starijih, ali ne sumnjam da će svi dati maksimum u svakoj utakmici" nada se Popović.

Fizički i psihički ulazi spreman u novu sezonu Premijer lige.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Na početku mi nije bilo jednostavno, ali sam se počeo na to privikavati. Svjestan sam da sam ja igrač Čelika i uvijek ću davati svoj maksimum na terenu. Sutra je za mene nova utakmica i novi izazov, nadam se da ćemo uspjeti pobijediti na startu nove sezone" kazao je Popović.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi