Popović odustao od odlaska u Zvijezdu

Predomislio se

Popović odustao od odlaska u Zvijezdu

Goran Popović, ipak, neće obući dres Zvijezde iz Gradačca. 

Ovaj 28-godišnji bh. fudbaler je bio dogovorio sve uslove saradnje sa čelnicima federalnog prvoligaša, međutim u posljednji čas se predomislio, tako da je cijeli posao propao. To je, uostalom, i potvrdio za SportSport.ba. 

"Iz ličnih razloga sam odlučio da ne idem u Gradačac. Ljudi iz kluba su korektni i profesionalni, ali viša sila se ispriječila, tako da sam se zahvalio na ponudi", kazao nam je 28-godišnji Popović.

Popović je od 2015. godine pa sve do ovog ljeta nosio dres zeničkog Čelika, a u svojoj karijeri ranije je još imao priliku nastupati za Slaviju Kozaru i Laktaše.

Za sada nije poznato gdje će nastaviti svoju karijeru. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi