Ofanzivac Čelika za SportSport.ba

Popović: Volim Čelik, igraću bilo koju poziciju

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika danas su na Bilinom polju u generalci pred početak Premijer lige minimalno 1:0 savladali ekipu Mettalleghe iz Jajca i to golom sa najstrožije kazne.

Najbolji pojedinac današnje utakmice svakako je bio mladi reprezentativac i ofanzivac Čelika, 20-godišnji Marin Popović, koji je u 41. minuti pogodio sa bijele tačke za vodstvo crno-crveni 1:0, a nad njime je napravljen i drugi penal u 51. minuti, kada je udarac Burekovića odbranio gostujući golman Fejzić.

Nakon utakmice razgovarali smo s Popovićem, koji je za SportSport.ba govorio o narednoj sezoni i igrama Čelika.

"S obzirom da smo prošli dobro pripreme, te da je danas bila generalka, imali smo mali problema sa povredama, ali možemo biti zadovoljni jer smo pobijedili. U utakmicu protiv Slobode ćemo sigurno ući mnogo jači, jer će nam se vratiti neki nogometaši, koji danas nisu bili u ekipi, ovo danas nam je bio dobar podstrek i nadam se da ćemo sezonu otvoriti pobjedom", nada se Popović.

Nastavio je s dobrim igrama u pripremnom periodu, te vjeruje da crno-crveni mogu mnogo u narednoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ja volim ovaj klub, treneru sam na raspolaganju bez obzira na koju me poziciju stavi. Čelik sigurno u narednoj sezoni može mnogo, kada smo kompletni i igramo svi za jednoga onda možemo daleko dogurati u našoj ligi", kazao je Popović.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.