Fudbalska reprezentacija BiH konačno dobija selektora

Poput "Esmeralde": Danas konačni epilog višemjesečne sapunice

3

Komentari (3)

Gizmo
Novinari i portali su od izbora selektora napravili sapunicu. Od članove Izvršnog odbora nije bilo kommentara koliko su novinari izmišljali nekakve zavjere. Nemaju o ćemu pisati pa o izboru selektora svaki dan neka nova vijest.
Der_Kriminalist
"Da ukoliko otvore novine - u Sarajevo postoje čitava dva dnevna lista - Amar Osim je "taj". Ukoliko se odluče posjetiti većinu sportskih portala koji godinama prate reprezentaciju, favorit je ponovo Osim. Sportski radnici i bh. struka također su na strani Amara Osima, pokazalo je to bezbroj anketa za kojima se poteže u stanju ne baš pretjerane dovitljivosti..." Znači, otvoreno se stavlja pritisak na članove Izvršnog odbora da izaberu Osima, podsjećajući da su njegove kolege iz BiH na njegovoj strani, kao i elektronski mediji ? Sramota! Zašto vi sa sportsport.ba portala kao i sa drugih portala i printanih medija, sebi dajete za pravo da toliko uporno favorizirate jednog kandidata? Zar to nije posao drugih ljudi, da izaberu selektora?
bsk
Konacno mozemo imati selektora ciju konferenciju za stampu mozes gledati od pocetka do kraja,da ne prebacujes na drugi kanal,strucan i obrazovan,naravno uz duzno postovanje prema bivsim selektorima,ali Osim je za njih dimenzija vise.Zbog toga i zasluzuje biti favorizovan,jer svojom harizmom i znanjem moze dici bh fudbal iz letargije,nadam se da se ne varam.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.