Poraz Krupe iz sumnjivog penala

Škupi pobijedio Krupu

Poraz Krupe iz sumnjivog penala

Midhat Šljivak

Fudbaleri Krupe poraženi su u pripremnom meču od makedonskog prvoligaša Škupja rezultatom 3:2.

Bh. tim je imao prednost u dva navrata, ali je na kraju poražen sumnjivim penalom u posljednjoj minuti. 

Povela je Krupa nakon 12 minuta igre. Zoran Milutinović je pogodio za 1:0, da bi Škupi u 25. minuti uspio da izjednači.

Rezultatom 1:1 se otišlo na odmor, da bi na samom otvaranju drugog dijela Krupa povela, a gol za 2:1 postigao je Miljan Ljubenović.

Potom su za skopski tim dosuđena dva penala. Prvo su u 58. minuti pogodili za 2:2, da bi u 90. minuti iz novog penala došli do pobjede za 3:2.

Trener Slobodan Starčević je izveo sljedeći sastav: Prvo poluvrijeme: Kutić, Čomor, Vuković, Aleksić, Vukotić, Milutinović, Redžić, Ljubenović, Milanović, Mirković, Koljić. Drugo poluvrijme: Pupovac, Halilović, Vuković, Kartal, Vidović, Savić, Gvozdenović, Propadalo, Mrđa, Šamara, Perić. Još su igrali: M. Ilić, Dujaković, V. Ilić, Ninković, Jašarević, Maksimović, Guskić. 

Pripremni meč:

Škopi - Krupa 3:2

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi