Pored igrača, Leicester nagradio i stručni štab

Dva asistenta dobila nove ugovore

Pored igrača, Leicester nagradio i stručni štab

Endin Čaušević

Ekipa Leicestera ove sezone su najveća senzacija evropskog fudbala.

Leicester je lider na tabeli engleske Premier lige i još ih nekoliko utakmica dijeli od titule prvaka Engleske. Ekipa koja se prošle godine grčevito borila za opstanak, ove sezone je pravi hit u svijetu.

Čelnici kluba su prošle sedmice ponudili novi ugovor treneru Claudiju Ranieriju, a odlučili su nagraditi i njegove asistente.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Leicester je produžio ugovor sa Craigom Shakespeareom i Steveom Walshom do juna 2018. godine, te im je ovo nagrada za sve ono što su uradili za ekipu u ovoj sezoni. Čelnici kluba žele da sačuvaju ovu ekipu što je duže moguće, a trenutno su na dobrom putu da to ostvare.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi