Porodični razlozi Lemelu vraćaju u Argentinu

Napušta Tottenham

Porodični razlozi Lemelu vraćaju u Argentinu

Midhat Šljivak

Argentinski fudbaler Erik Lamela vratiće se u Argentinu narednog ljeta.

Sjajni fudbaler ima ogromnih problema s povredom kuka i nije igrao još od oktobra prošle godine. Čini se kako uskoro neće na teren zbog porodičnih problema, zbog kojih će i napustiti redove londonskog kluba narednog ljeta.

Argentinski mediji su objavili vijest kako će se Lamela vratiti u rodnu zemlju, a na ljeto bi trebao obući dres River Platea.

Pregovori o njegovom odlasku su već počeli. Lamela će tako vjerovatno napustiti Spurse, čiji je član postao prije četiri godine.

Sav svoj raskošan talenat Argentinac nije pokazao u ovom timu. Iako je u prethodne dvije sezone imao zapažene nastupe, to je bilo daleko lošije od očekivanja za igrača koji je plaćen 30 miliona funti.

Ukupno je za Spurse od dlaska iz Rome odigrao 119 utakmca i postigao je 19 pogodaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, došlo je vrijeme za rastanak sa Spursima, a porodica je razlog zbog kojeg ga u narednom periodu nećemo gledati na terenima Starog kontinenta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti