Porto kod kuće poražen od fenjeraša

Veliko iznenađenje u portugalskoj ligi

Porto kod kuće poražen od fenjeraša

D. Vejo

U okviru 28. kola Portugalske lige, fudbaleri Porta su na svom terenu neočekivano izgubili od posljednjeplasirane ekipe Tondela rezultatom 0:1 (0:0).

Prvo poluvrijeme proteklo je u znaku domaćeg tima koji je imao inicijativu na terenu kao i posjed lopte. Ali nikako nisu pronašli put do protivničkog gola tako da se na odmor oti[lo s po;etnih 0:0.

Drugo poluvrijeme potpuno druga priča. Bolje ga otvaraju gosti. Igrala se 59. minuta meča kada igrač Tondela Alberto na asistenciju Tavaresa šalje loptu iza leđa Casillasa i dovodi svoj tim u prednost a na kraju ispostavit će se i donosi im pobjedu. Nakon primljenog gola, Porto je zaigrao malo bolje ali sve je ostalo samo na pokušajima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije