"Dovođenje Casillasa je fijasko, neka ide u SAD"

Predsjednik Porta razočaran

"Dovođenje Casillasa je fijasko, neka ide u SAD"

Iskusni Iker Casillas nema polusezonu za pamćenje u Portu. 

Golman španske reprezentacije je u ljetnom prijelaznom roku napustio Real Madrid i potpisao dvogodišnji ugovor sa Portom, a za vrijeme provedeno u Portugalu nije opravdao epitet pojačanja i našao se na udaru predsjednika kluba.

"Dovođenje Casillasa pokazao se kao fijasko. Zbog njega smo izgubili neke utakmice, prvenstvo, a i ranije od očekivanog ispali iz Lige prvaka", kazao je Pinto da Costa za El Confidencial i potom nastavio:

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

"Njegova plaća nam predstavlja problem, ali čini se da ide u SAD. Rekli su mi da ga želi New York City. Taj ishod bi bio najbolji za sve", zaključio je na kraju razgovora predsjednik Porta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi