I komentator je "pao u trans": Pogledajte trenutak kada je Mitrović zaletio Portugalce!

Srbi se plasirali na Mundijal

I komentator je "pao u trans": Pogledajte trenutak kada je Mitrović zaletio Portugalce!

E. Čaušević

Reprezentacija Srbije večeras se direktno plasirala na Svjetsko prvenstvo koje se naredne godine igra u Kataru.

Srbija je večeras igrala u gostima protiv reprezentacije Portugala i odgovarala im je samo pobjeda da na kraju budu prvi u grupi.

Iako je Portugal poveo već u drugoj minuti golom Renata Sanchesa selekcija Srbije na kraju je došla do velikog preokreta.

Srbi su na 1:1 poravnali u 33. minuti kada je Dušan Tadić pogodio mrežu domaćih nakon očajne reakcije golmana Rui Patricija.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

No, odlučujući trenutak meča desio se u 90. minuti. Jedan igrač Srbije centrirao je s desne strane, a sjajan gol glavom postigao je Aleksandar Mitrović za 2:1 i nevjerovatno slavlje igrača Srbije.

Također, i srbijanski komentator je sve to sjajno ispratio i jasno je da nije mogao da zadrži svoje emocije nakon veličanstvene pobjede Srbije i direktnog plasmana na Svjetsko prvenstvo.

Promo

Top Komentari

Gvardijan
Mozemo voliti ili ne voliti fudbalere Srbije ili Hrvatske ali momci za svoju zemlju ostavljaju srce na terenu za razliku od nasih umisljenih manekena koji misle da su najbolji na svijetu a nema ih nigdje.
13 2
Eno30
Svaka cast. Cestitam komsijama na plasman na mundijal. Tako se bori za dres za drzavu, e sad nasi manikeni gledajte ucite ako znate da ucite i proucavate kako se igra kako se trci i kako se pobjedzuje veliki Portugal i to na njihovom terenu
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi