17

Komentari (17)

Adrian
Kakav fudbal, strašno.
Uranija
@Mostarac94 jbt Messi a i padavičar te j… isto
nestofino
Neka su mi reko'. Nikad ni Lessi ni Cristiano neće niti su IKADA najbolji na svijetu. Ho ho ho ho
user1666374721
Bolje igraju bez CR7
user1648586005
Cernik na areni svrsava. Gledao sam od 75te min i lik je izbjegavao izgovarati imena Sacirija i Zake , pa cak i kad je onaj Jasari usao ovaj fasista nije htio izgovoriti. Bukvalno je izgovarao samo kad je nesto negativno govorio o njima. Nebeski narod treba izbrisati sa lica zemlje.
HamzaVojvoda
Ja bi samo tebe izbriso gnjido
user1648586005
Nemate kulturu, lazete, silujete , ubijate dijecu, kada niste u coporu manji ste od makovog zrna, huligani, jalijasi, kocijasi. Ne razumijem na kojoj se osnovi pozivate da ste vi nesto. Svrsavali na Rusiju, prijetili Rusijom , sad kada je svijet vidio da je Rusija proljev od vojne sile, vi uvodite sankcije Rusiji i okrecete se Europi. Pa neka vas je sramota, isprdak ljudski.
K79
Niko sretniji od piksija veceras, isto tako komentarisu kad igra hrvatska, kad hrvati prime go likovi urlaju ko da su oni postali prvaci svijeta jbt smijesno i zalosno
user1648586005
I kaze navijaj za komsije.
Mux82
Apsolutnih favorita u sportu više nema! Hvala Bogu, svako može pobjediti svakoga! Povijest nas uči koliko je samo "malih" pobjedilo "velike"!
B00snjakBaa
Šta pričaš čovječe božiji... Pa Portugal je ovdje bio favorit, ti polemišeš kao da su Švajcarci bili, čuj mali pobjedili velike, Portugal 6:1uzeo Švajcarsku.. Komedija..
Mux82
Pročitaj vijest do kraja! Komentar je o unaprijed proglašavanju nekoga apsolutnim favoritom. Ako nas je povijest fudbala išta naučila zadnjih godina jeste da ga svi znaju igrat i da svako može svakoga pobijediti! Peace Out!
Zoilomas
Sad če reči Srbija bi bolje igrala hahaha
Uranija
Padavičaru je najteže
Mostarac94
Kakve Messi ima veze s ovim?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.