Poruka iz Amsterdama dovoljno govori

Bila je to noć za pamćenje

Poruka iz Amsterdama dovoljno govori

S. Mlaćo
Teme:

Dugo će u Ajaxu da žale nakon poraza u revanšu od Tottenhama. Imao je holandski prvak sve u svojim rukama, pobjedu od 1:0 u prvom meču, 2:0 u revanšu te se činilo da je sve gotovo.

No, Tottenham je pokazao kako fudbal zna biti veoma okrutan i navijačima Ajaxa je priredio noć koju će dugo pamtiti, nažalost po lošem.

Slavili su Englezi na kraju 3:2 te prošlu i finale Lige prvaka, ali u Ajaxu sigurno mogu da budu zadovoljni europskim nastupima.

Navijači omaćeg tima iako u šoku svoje ljubimce su nagradili aplauzima, svjesni da su samim dolaskom u polufinale ispisali nove stranice historije kluba.

Nakon meča u Amsterdammu se pojavila jasna poruka: Ajaxe, hvala!

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Top Komentari

Icardi
Juden das aufwiedersehen
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi