Poruka navijača na Tušnju dovoljno govori

Iskazali nezadovoljstvo

Poruka navijača na Tušnju dovoljno govori

Navijači Slobode na današnjoj utakmici protiv Mladosti ponovo su izrazili nezadovoljstvo radom rukovodstva kluba.

Tuzlacima u posljednje vrijeme ne ide najbolje, u nizu su od četiri utakmice bez pobjede, a kiks na domaćem terenu bi mogao uslijediti i danas, jer nakon prvih 45 minuta golova nema.

S obzirom da crveno-crni slave stotu godišnjicu postojana, sve što se dešava na Tušnju rezultiralo je velikim nezadovoljstvom među navijačima, koji su na današnjoj utakmici odlučili okačiti parolu.

"Igra nikad lošija, uprava je truba, je li to iznenađenje za sto godina kluba?", pisalo je na paroli navijača Slobode.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mirza24
Sve ove poruke su podmetanje kuka ovoj novoj upravi koji zele da izvedu klub na pravi put i rastjeraju kriminal iz kluba
0 4
Ado_GTI7
Nisu dali Azmiru da napravi klub, sad neka gube na Tušnju od bezveze ekipa.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije