Mnogo bolja atmosfera na Tušnju: Izmiren veliki dio dugovanja fudbalerima Slobode

Tuzlaci sutra dočekuju Mladost

Mnogo bolja atmosfera na Tušnju: Izmiren veliki dio dugovanja fudbalerima Slobode

Samir Mlaćo

Sloboda će sutra pred svojim navijačima ugostiti Mladost i tako se oprostiti od Tušnja za ovu sezonu.

Tuzlaci su bez rezultatskog imperativa kao i gosti, pa se očekuje kvalitetna utakmica. Nogometaši Slobode jučer su imali slobodan dan koji su iskoristili za novi sastanak sa čelnicima kluba.

Naime, Slobodu trese velika finansijska kriza, ali čini se da ipak dolaze bolji dani. Naime, Uprava kluba je odlučila da izmiri veliki dio dugovanja prema nogometašima koji će tako u mnogo boljem raspoloženju dočekati sutrašnji meč.

Saznajemo da je preostalo još da nogometašima budu izmirene i obaveze za mjesec april, a ovu informaciju potvrdili su nam i nogometaši Slobode.

Kako je već poznato, na Tušnju će u narednim danima iščekivati i odluku Drugostepene komisije za licenciranje kako bi znali da li će naredne sezone igrati elitni rang bh. nogometa ili se to neće desiti.

Sjever sutra zatvoren

Tuzlanski premijerligaš će u subotu od 17 sati dočekati Mladost iz Doboja kod Kaknja, a kapije sjeverne tribine će biti zatvorene iz tehničkih razloga.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Upravni odbor FK Sloboda je odlučio da ulaz na ovaj susret bude besplatan, a kapije stadiona će biti otvorene od 15:30.

Meč sa Tušnja će direktno prenositi BHT 1, a pravdu na ovom susretu će dijeliti Zoran Grbić iz Prijedora.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Izet
odakle lova ???????
0 0
milivoje
Izmirili su karnu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti