Posao: SportSport.ba traži novinara

Gradite karijeru sportskog novinara u vodećem sportskom mediju u BiH

Posao: SportSport.ba traži novinara

SportSport.ba

Portal SportSport.ba, najčitaniji sportski medij u Bosni i Hercegovini zbog proširenja obima poslovanja objavljuje konkurs za nove uposlenike.

Želite li biti dio dinamičnog kolektiva najuticajnije sportske redakcije u Bosni i Hercegovini? Prijavite se za posao u redakciji portala SportSport.ba. Tražimo punoljetne osobe spremne da uče i savladaju nove vještine sa afinitetom za sportsko novinarstvo.

Konkurs je otvoren za popunu slijedećih radnog mjesta: sportski novinar

Kandidati koji se prijavljuju za posao sportskog novinara moraju biti spremni na rad u punom radnom vremenu, 40 sati sedmično, u smjenama, uključujući vikende, u redakciji i na terenu kao i na putovanja u zemlji i inostranstvu. Kandidati ne smiju biti trenutno angažovani na bilo koji način na drugim medijima bilo koje vrste.

Prednost imaju kandidati koji:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

- imaju iskustvo rada na poziciji sportskog novinara u online medijima
- sportsko novinarstvo biraju kao svoj životni poziv
- žive u Sarajevu (nije neophodan uslov)
- poznaju engleski i još jedan jezik
- posjeduju vozačku dozvolu B kategorije
- imaju završenu gimnaziju ili fakultet društvenih nauka
- znaju koristiti foto i video opremu (osnovno znanje)
- znaju koristiti foto i video editing software (osnovno znanje)
- mogu odgovoriti pritisku dinamičnog posla i vremenskih rokova

Svoje prijave šaljite na adresu [email protected] uz biografiju, pismo motivacije i nekoliko vlastitih članaka objavljenih u medijima ili dostavljenih u Word formatu spremnih za objavu. Uz prijavu navedite koje od gore navedenih uslova ispunjavate, te zašto ste baš vi prava osoba za ovaj posao. Ukoliko ste se ranije prijavljivali na neki od naših konkursa, ohrabrujemo vas da se prijavite ponovo.

Top Komentari

Donrolls
Gdje ces ba taditi ovdje,dćzavtsis fakultet,obrazujes se,ucis,citas knjige,pratis sport i onda moras pisati o Dileti,Džekinom instagramu i Neymarovoj frizuri??
42 3
Bhf111
Obavezno poznavanje Wande i Dilete!
30 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi