Poseban zahtjev Nemanje Matića navijačima Manchester Uniteda

Srbijanski veznjak među iskusnijim u ekipi

Poseban zahtjev Nemanje Matića navijačima Manchester Uniteda

Admin Čaušević

Nemanja Matić je među igračima koji konkurišu za kapitensku traku Manchester Uniteda u predstojećoj sezoni.

Dvije sedmice prije početka prvenstva Matić je kazao da Crveni đavoli imaju kvalitet, ali ne i iskustvo te je zamolio navijače da budu strpljivi.

"Prošla sezona je bila bolna... Kada dođem kući uvijek pogledam u ogledalo i želim da vidim šta bih mogao bolje da uradim. Naravno da nisam bio sretan. Bilo je dobrih utakmica, bilo je i onih drugih. To je fudbal. Siguran sam da će sljedeća sezona biti bolja", rekao je Matić.

Matić je izdvojio dvojicu igrača koji imaju kvalitet, ali zbog neiskustva još uvijek na terenu ne mogu biti lideri.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ipak, ima mladih igrača poput Markusa Rashforda ili Anthonya Martiala. Oni su pokazali kvalitet na terenu, ali su još mladi da bi bili vođe ekipe", istakao je Matić.

United novu sezonu Premiershipa otvara domaćim susretom protiv Chelseja.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi