"Posebni" ponovo u svom stilu: Šta sam rekao igračima na poluvremenu?

Tottenham je nakon preokreta stigao do pobjede nad Olympiacosom

"Posebni" ponovo u svom stilu: Šta sam rekao igračima na poluvremenu?

Jose Mourinho je imao uspješan debi u Ligi prvaka na klupi Tottenhama, iako je utakmica u Londonu protiv Olympiacosa loše počela za Pijetlove.

Poveo je Olympiacos sa 0:2, da bi se na odmor otišlo rezultatom 1:2 pošto je Dele Alli u samom finišu prvog dijela postigao gol za domaće.

Ipak, u drugom poluvremenu je Tottenham zaigrao puno bolje i na kraju slavio pobjedu rezultatom 4:2.

Novinare je nakon utakmice zanimalo šta je Jose Mourinho rekao svojim igračima na poluvremenu, a "Posebni" je ponudio odgovor u svom stilu.

"Šta ste rekli igračima na poluvremenu jer je stav ekipe bio puno bolji u drugih 45 minuta?", pitao je novinar, a Mourinho poručio:

"Mislim da ćete, ako sačekate par mjeseci i kupite Amazonov film, saznati... Ali morao sam biti mekanija verzija sebe".

Inače, već neko vrijeme kamere prate dešavanja u Tottenhamu s obzirom da se u produkciji Amazona snima dokumentarni serijal o ovom londonskom klubu. Treba dodati i da se Mourinho navodno već žalio zbog činjenice da je u nekim situacijama primoran nositi mikrofon.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Špekuliše se da je Amazonova ekipa zabilježila i momenat uručivanja otkaza Mauriciju Pochettinu, te da će se i taj detalj naći u serijalu koji bi trebao ugledati svjetlost dana naredne godine.

Top Komentari

ISTINA
Rasturiće on ovaj Tothenham kao i MU,plakaće oni za Pochetinom.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti