Jose Mourinho tražio dječaka nakon utakmice: Inteligentan je, takav sam i ja bio...
(Foto: EPA)

Sakupljač lopti oduševio Posebnog

Jose Mourinho tražio dječaka nakon utakmice: Inteligentan je, takav sam i ja bio...

Midhat Šljivak

Tottenham je u fantastičnoj utakmici savladao Olympiacos sa 4:2.

Tim Josea Mourinha napravio je veliki preokret. Grčki velikan je imao prednost od 0:2, ali su Spursi na kraju slavili.

Ključnu ulogu kod prvog gola Tottenhama u finišu prvog dijela imao je sakupljač lopti. Brzo je dodao loptu, a akcija je završila pogotkom za 1:2.

Ispostavit će se da je ovaj gol itekako bio ključan u preokretu, a Jose Mourinho je nakon utakMice u hvalospjevima pričao o dječaku.

"Volim inteligentne dječake koji su zaduženi za lopte kakav sam i ja bio. Bio sam brilijantan u tome, a ovaj momak je također sjajan. Razumije dobro igru i napravio je važnu asistenciju. Nije došao tu samo da gleda utakmicu, čita dobro igru", rekao je Mourinho.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Dodao je i kako je tražio dječaka nakon utakmice.

"Pokušao sam ga pronaći i pozvati u svlačionicu da proslavi pobjedu sa nama, ali je zbrisao", istakao je Mourinho.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi