5

Komentari (5)

Gari Garinča
Na jedvite jade ste ušli u Premier ligu. Ušli ste u PL zato što ste: 1) podmitili sve "uhljupe" u NS F BiH, 2) debelo ste premirali sudije, 3) drugim ekipama kupovali bodove da bi te iste ekipe vama pustili bodove, itd.
AfrikaPaprika
Pola prve lige igra bolji fudbal od vas usli ste kroz sudije
Chupy
Cuj krizaaaa?? Od Tuzle sam i imam logicno simpatije prema oba tuzlanska kluba. Al o cemu vi, usli ste tek u premier ligu, budite sretni ako ne ispadnete odmah. Sta ste mislili odmah medju prva tri?! Jos palente i jogurta trebate jesti. To nije nikakva kriza, to je objektivnost vasega kvaliteta.
Chupy
Druze jel to ti imas antipatije prema nekome ko nije IZ Tuzle?! Ako imas, idi lijeci se. Po tome odakle je ko se ne mjeri velicina covjeka. Ako smatras da je Tuzla nekakav velegrad i da su tuzlaci bolji ljudi od toga sto ti navede, Zvornik, Kalesija, Zivinice itd, varas se. Ja malo hodam po svijetu, obidjem ga tu i tamo jednom godisnje, pa kad ljudima objasnjavam za Tuzlu, pa Sarajevo.....nemaju pojma, hajd reko Bosna i Hercegovina, pa opet nemaju pojma. Pa onda kazem da smo blizu Italije, Austrije.....a onda oni ahaaaaaaaa, znaju. Tako da nemoj svoj mozak ogranicavati na to odakle je ko, nego kakav je ko kao covjek. A kad te bas zanima odakle sam, znaci mjesto Šibošnica, tu rodjen, tu zivim cijeli zivot, 22km od brcanske malte preko Doknja. Znaci nisam iz Tz nego sam od Tz, sto je mislim nebitno.
amadeus21
Nema u premijer ligi Kazlagica i odmah zapelo...kako cete se fino vratit u 1. ligu federacije...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.