8

Komentari (8)

F_C_Bracelona_
Odličan sudija, da je više ovakvih fudbal bi bio dosta zanimljivi.
ArminA
Ovo tebi dobar sudija? Fudbal je bio zanimljiv dok nije Barca pocela sa svojom filozofijom (svaki kontakt padaj,faul) Fudbal nije kosarka ,nije balet.Fudbal je muska igra sa dosta kontakata.Prije je fudbal bio grublji ali dosta interesantniji ,sad bas zbog ovakvih glupana fudbal gubi smisao...
F_C_Bracelona_
Ako želiš grubost onda si pogriješila sport, ovo je fudbal a ne ragbi. A šta kad bi sad svi počeli jedni druge da čupaju za kosu ili grebu noktima nebitno, našta bi to ličilo ? na sve samo ne na fudbal. Koliko puta u El-clasicima ramos snamjerom ide startom na Messija da ga povrijedi i takog igrača svi brane, to znači što si grublji sve si bolji. Ako već pričaš o padanju igrača Barse šta je onda tek sa realovim penalim gdje svaki kontak nad ronaldom bio penal nebitno jel start grub ili nije.
mer12
onaj mene zanima gdje je suspenzija bila za Mesija zbog pljuvanja igraca Malage...sto se novinari nisu pozabavili time
mer12
mesi pljulje igrace...i prodje bez kazne to ti je super bilo, jel tako
Zara Salisburgo
Dobar si nema sta, gdje je simuliranje Neymara dok je jos bio tu, pa glavni akteri Pique i Mascerano, poceo sada i Sergi Roberto ponekad i Busquets, a za Messi-a se zna da nekad odradi sve kako treba, a glavni vam je zubonje SUAREZ, samo kad se sjetim prosle godine barca-real 1:3 spanski superkup prva utakmica, kako je pao i sudija poklanja penal, znaci Navas ga dotaknuo nije a on pada kao da ga grom spucao.... jel nije tako pametnjakovicu?
Bhf
Bas smo i to vidjeli,nema veceg ciganluka od barcelone.samo se valjaju po terenu ko neke babetine.Ramos jeste pregrub ali samo on,u barci sve pic..ce igraju
klikan
da si u zivotu igrala kosarku,ne bi tako pricala
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.