Posljedice sporne odluke: Brycha napao Nedved

Burno na poluvremenu

Posljedice sporne odluke: Brycha napao Nedved

Juventus je sinoć na Mestalli golovima Miralema Pjanića savladao Valenciju sa 2:0 i tako na najbolji način startao u Ligi šampiona.

Bianconerima je posao u velikoj mjeri bio otežan, budući da je Felix Brych već nakon pola sata igre poslao Cristiana Ronalda u svlačionicu, nakon što je ovaj u jednom trenutku počupao za kosu stopera Valencije.

Ronaldo je deprimiran izašao s travnjaka, a burno je bilo i na poluvremenu meča, gdje je Juventusov potpredsjednik Pavel Nedved navodno verbalno napao Brycha. Marca piše da je Čeh bio jako ljut na Brycha i na pomoćnike, koji su ga ignorisali i odmah se uputili u svlačionicu.

Razočaran je bio i trener Massimiliano Allegri koji je ocijenio kako upravo ovakve situacije pokazuju da Ligi šampiona nedostaje VAR.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Top Komentari

F_C_Bracelona_
Odličan sudija, da je više ovakvih fudbal bi bio dosta zanimljivi.
14 43

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi