Trener tima iz Dresdena otvoreno govorio o njegovom statusu

Posljednja šansa za Duljevića u Dynamu: "U Bosni to može, ali ovdje ne"

14

Komentari (14)

teddy sheringham
Dobro mu je i rekao. Haris se ufurao da je zvijezda.
izvoristine
Boli ga briga. 400.000 eura plus bonusi. Sad i da ga isceraju svejedno mu. Uspio je dobro da se uglavi i posteno ih zajebe.
Krivaja Zavidovići
Nema ti on druže bonuse. Niti gola niti asistencije, u zadnjih deset utakmica tek jedna u početnoj postavi, četiri puta ušao u finišu, 5 puta nije nu ulazio. Ako se ne želi ili ne može mijenjati, najbolje da ode u Tursku, Holandiju, Belgiju... U nekog osrednjeg prvoligaša...
zaboti janos
Hare,bravo !Samo tako nastavi,joj sto ja volim "mahalski fudbal".
sportsport
Misketa je sadaka sacuvala da ga ne kupi za 400.000 €
Mu'min Juventino FKS
Kako je njega mucno gledat u repki, jos u klubu dok je igrao vidjelo se da nema talenta...ponekad nesto uradi i to je to... zajebo se dresden zestoko
Ti i fudbal to ti je isto kao kraljevic Marko i televizija, mars u 3 lijepe hajvanu glupi.
Benjamingst
merim
Bolje mu je da dobro nauci sta trener trazi, nijedan trener te nece uzet u obzir ako ne igras u oba smjera. Proslo je vrijeme ronalda, ibrahimovica, ronaldonja, i oatalih odnosno sto covjek kaze ako si u stanju ostat u napadu pa kad primis loptu predriblat sva beka, zadnjeg veznog, bocnog i centralnog veznog dok dodjes do gola onda ok. Inace uci sine uci ako hoces igrat. Ako Ibisevic moze igrat defanzivno mozes i ti.
zaboti janos
Hari bjezi iz cvaje,nije to tvoj nivo.Tu nisu na cijeni tehnicari.
Keydura69
Šulc
Vrati se u Sarajevo dok ti nije kasno trebas nam
Chupy
Treba i meni milion maraka, al nema jbg Nije ovaj igrac za Šaban lige, bosanske lige. Treba se vratiti u ovaj krkanluk. Njegov potencijal je za Turske lige. U ekipi top 5 turskih ekipa.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.