Posljednja šansa za Harisa Seferovića?
FOTO: EPA

Švicarac u krizi...

Posljednja šansa za Harisa Seferovića?

Švicarski fudbaler bh. porijekla Haris Seferović nikako ne uspijeva da prebrodi napadačku krizu. 

Seferović (24), koji za Eintracht iz Frankfurta nastupa od ljeta 2014. godine, posljednji put u prvenstvu je postigao pogodak u novembru prošle godine i sve više su aktuelne špekulacije da bi uskoro mogao napustiti klub. 

Nije tajna da su ovosezonskim nastupima Seferovića nezadovoljni i sami navijači Eintrachta, a pojedini njemački mediji tvrde da je preostalih šest bundesligaških kola posljednja šansa za ovog švicarskog napadača. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ove sezone Seferović je u 23 utakmice u postigao svega tri pogotka. Njegov Eintracht zauzima pretposljednju poziciju na tabeli i jedan je od kandidata za ispadanje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi