Posljednji fudbalski romantik: Odbio je sav novac svijeta da bi igrao Ligu prvaka i neka je!

Fantastičan gol

Posljednji fudbalski romantik: Odbio je sav novac svijeta da bi igrao Ligu prvaka i neka je!

A. Čaušević

U modernom fudbalu kada većina igrača ide tamo gdje ima najviše novca malo je fudbalera koji odbijaju bogatstvo i ostaju tu gdje jesu.

Papu Gomez je u septembru imao super bogatu ponudu iz Saudijske Arabije, ali je odlučio da ostane u Atalanti i uživa u fudbalu.

Omaleni Argentinac je napravio pravu stvar, barem iz perspektive ljubitelja fudbala koji mogu uživati u njegovim majstorijama.

Gomez i ove sezone predvodi Atalantu, a u prvom kolu Lige prvaka na gostovanju kod Midtjyillanda postigao je fenomenalan gol.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Iskusni veznjak je topovski šutirao sa oko 20-ak metara. Iako je lopta išla po sredini gola, golman domaćih nije imao šansi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi