Posljednji ples Saše Kajkuta

Napadač Borca najavio kraj

Posljednji ples Saše Kajkuta

Predstojeća sezona za Sašu Kajkuta će ujedno biti i posljednja u karijeri.

Kajkut je prije nekoliko dana proslavio 36. rođendan i trenutno je najstariji igrač u svlačionici Borca. Iako nova sezona u Premijer ligi još nije ni počela, iskusni napadač je na društvenim mrežama već najavio svoj odlazak u penziju.

Naime, Kajkut je postavio fotografiju u dresu Borca i uz to napisao "Last dance" (zadnji ples), a zatim je potvrdio da će se na kraju sezone umiroviti.

"Mislim da je dosta", poručio je Kajkut.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

S onim što je ostvario u karijeri Kajkut je više-manje zadovoljan, okušao se u nekoliko zemalja i stekao prijatelje za cijeli život, a nije nedostajalo ni trofeja.

Sada kada se sprema za posljednju sezonu u karijeri želja mu je da s Borcem osvoji jedan trofej, šampionski ili u Kupu BiH.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Korektor
Netflix ce raditi seriju o posljednjem plesu Kajkuta i Jagodica.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi