Posljednji sastanak Pereza i Modrića
(Foto: EPA)

Tema je odlazak u Inter

Posljednji sastanak Pereza i Modrića

M. Šljivak

Hrvatski fudbaler Luka Modrić (32) ponovo će se danas sastati sa predsjednik madridskog Reala Florentinom Perezom.

Tema sastanka je samo jedna. Modrić silno želi preći u ekipu Intera i želi o tome razgovarati po posljednji put sa Perezom 24 sata pred završetak prelaznog roka u Italiji.

Modrić će pokušati da nagovri Pereza da ga pusti. Nema više želje za nastupima u Realu gdje je proveo proteklih šest godina karijere.

Večeras bi se već trebao znati rezultat ovog sastanka. Dosad je Perez bio neumoljiv u odluci da Luka nije na prodaju i vidjećemo da li će ga hrvatski fudbaler uspjeti da omekša.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Vjerovatno će biti potrebno pravo čudo da predsjednik Reala dozvoli odlazak još jedne zvijezde, posebno nakon što je klub ostao bez Cristiana Ronalda.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi