Posljednji trening Sarajeva pred derbi otvoren za navijače

Musemićevi izabranici se pripremaju za gostovanje na Grbavici

Posljednji trening Sarajeva pred derbi otvoren za navijače

Predstojeći vikend nam donosi posljednje utakmice sezone Premijer lige BiH, a najviše pažnje će svakako privlačiti vječiti derbi na Grbavici.

Iako subotnji derbi nema pretjeranog rezultatskog značaja ni za jednu ekipu, svakako će i Željezničar i Sarajevo željeti na što bolji način završiti sezonu i obradovati svoje navijače.

Fudbaleri FK Sarajevo se tako već neko vrijeme pripremaju za gostovanje na Grbavici, a sutra će sa početkom u 17:00 sati odraditi i posljednji trening pred vječiti derbi.

Treba dodati da će sutrašnji trening u Trening centru Bordo kluba biti otvoren za sve navijače koji žele doći i pružiti podršku izabranicima Husrefa Musemića pred derbi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Susret Željezničara i Sarajeva je na rasporedu u subotu od 17:00 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi