Posmatrajući terene širom BiH - sreća pa se ide na pauzu

Teren stadiona Tušanj u očajnom stanju

Posmatrajući terene širom BiH - sreća pa se ide na pauzu

E. Škorić

Ovog vikenda igraju se mečevi posljednjeg kola jesenjeg dijela sezone, a kada se pogledaju tereni na nekim stadionima - sva sreća da je tako.

Čini se kako većina klubova u BiH nije u stanju održavati teren na stadionu na najbolji način i da će on izgledati katastrofalno kako se bude bližio kraj prvog dijela sezone.

Kako smo zagazili u hladne decembarske dane, tako su uslovi za igru postali preteški, a tereni liče na oranice.

Tuzla City i Široki Brijeg će od 13 sati igrati svoj meč 19. kola na Tušnju, ali igračima neće biti nimalo lagano 90 minuta igrati na terenu kakav je ovaj.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Problem s terenom i u Ugljeviku gdje gostuje Sarajevo, a fotografije možete pogledati OVDJE.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi