Postavlja se pitanje: Ko umjesto Mourinha?

Nekoliko je kandidata

Postavlja se pitanje: Ko umjesto Mourinha?

Edmir Škorić

U Chelseaju se pripremaju na život bez Josea Mourinha, koji će najvjerovatnije dobiti otkaz.

Mourinhovo vrijeme na Stamford Bridgeu očito je odbrojano, posebno nakon poraza od Stokea u subotu.

Vlasnik kluba Roman Abramovič voli Mourinha i progledao mu je kroz prste više puta, ali čini se da je sada spreman da ga otpusti i da pronađe novog trenera.

Prema pisanju engleskih medija, glavni kandidati za Mourinhovog nasljednika su Brendan Rodgers, bivši menadžer Liverpoola, Roberto Di Matteo i Guus Hiddink, koji su već trenirali Plavce.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Još jedan bivši Chelseajev uposlenik, Carlo Ancelotti, također se spominje kao Mourinhov nasljednik. Sve su to jako dobri treneri, a vidjet ćemo na koga će pasti odluka. Nema sumnje da će sve i jedan jedva dočekati da preuzme Chelseajevu momčad...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije