Poštena izjava Inieste nakon poraza od Malage

Rekao šta misli

Poštena izjava Inieste nakon poraza od Malage

Barcelona je sinoć izgubila u gostima od Malage sa 2:0 i na taj način se udaljila od borbe za titulu.

I, dok mnogi u Barceloni smatraju da su suci krivi zbog poraza, vezni fudbaler ove ekipe Andres Iniesta dao je veoma iskrenu izjavu te je rekao da je teško donijeti prave odluke na terenu.

"Prava je šteta što smo izgubili. Propustili smo sjajnu priliku da se stavimo u poziciju favorita za osvajanje lige. Nadam se da nećemo ponovo kiksati, ali tabela je sada takva kakva jeste. Nisam jedan od onih koji komentarišu odluke sudaca jer vam to neće donijeti ništa. Nije lako donijeti odluku na terenu. Moramo okrenuti stranicu i misliti samo na Juventus", rekao je Iniesta.

Podsjetimo, Barca gostuje kod Juventusa u utorak navečer u okviru prvog meča četvrtfinala Lige prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti