Trener Malage otvoreno priznao da se raduje porazu Barce

Bivši fudbaler Real Madrida

Trener Malage otvoreno priznao da se raduje porazu Barce

Fudbaleri Malage porazili su sinoć na domaćem terenu Barcelonu sa 2:0 u okviru španske La Lige.

Oni su na taj način napravili veliku uslugu Real Madridu koji je ostao tri boda ispred Barcelone na tabeli uz utakmicu manje.

Veoma zanimljivu izjavu nakon ovog meča dao je trener Malage Michel Gonzalez, koji je svojevremeno proveo čak 14 godina u Real Madridu te je za Kraljeve odigrao 404 meča i postigao 97 golova. 

"Real ne treba ničiju pomoć i bit će prvak. A ako im ja, kao madridista, mogu pomoći, onda je to sjajno", rekao je Michel.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Malaga je nakon sinoćnje pobjede skočila na 14. mjesto La Lige sa 33 boda, a narednu utakmicu će igrati u gostima protiv Deportivo La Corune.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi