Postignut dogovor, Arsenal slavi novo pojačanje

Partey ide na Emirates

Postignut dogovor, Arsenal slavi novo pojačanje

E. Škorić

Prema informacijama brojnih inostranih medija, Thomas Partey će postati novi član Arsenala.

Sjajni veznjak Atletico Madrida već neko vrijeme se povezuje s Arsenalom, pregovaralo se, a sada se navodno i pronašao zajednički dogovor, pa će sjajni fudbaler postati prvo zvučno pojačanje Topnika za novu sezonu.

Atleticovog 26-godišnjeg fudbalera želio je i Bayern, ali čini se da je Arsenal na kraju bio najozbiljniji kupac i sada čekamo potvrdu transfera s jedne ili druge strane.

Igrač koji je i ponikao u Atleticu, a igrao još za Malloru i Almeriju na posudbama, standardan je član Madriđana od ljeta 2015. godine.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ove sezone je ukupno do prekida sezone odigrao 35 mečeva uz tri gola i jednu asistenciju.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi