Postignut dogovor, Dalić ostaje selektor Hrvatske

Nakon historijskog uspjeha

Postignut dogovor, Dalić ostaje selektor Hrvatske

Zlatko Dalić vodit će i u budućnosti nogometnu reprezentaciju Hrvatske, saopšteno je na stranici HNS-a.

Bivši nogometaš Veleža je Vatrene na Svjetskom prvenstvu odveo do historijskog uspjeha, međutim proteklih sedmica bilo je upitno da li će i dalje voditi Hrvatsku, ali su sve dileme sada otklonjene.

Dalić se u Novom Vinodolskom sastao sa predsjednikom HNS-a Davorom Šukerom, a ishod razgovora o dosadašnjoj saradnji je - pozitivan.

"Bilo mi je važno otvoreno razgovarati s predsjednikom Šukerom o svim temama i zahvaljujem mu se na razumijevanju onoga što nisam smatrao korektnim. Smatram da smo riješili sve takve teme i radujem se novim izazovima", kazao je Dalić.

Tako će definitivno Dalić voditi Hrvatsku na predstojećim utakmicama protiv Portugala i Španije za koje će spisak objaviti 20. augusta.

Top Komentari

SEIKO
E sad si ga ispušio.Teže je nešt odbranit, nego postić.A Španija,NJemačka,Italija,Portugal,Belgija neće biti tako loše kao u Rusiji.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi