Postignut dogovor: Griezmann prvog jula potpisuje za novi klub

Postaje igrač Barce

Postignut dogovor: Griezmann prvog jula potpisuje za novi klub

E. Škorić

Engleski Telegraph objavio je kako će Antoine Griezmann od prvog jula postati zvanično član španskog giganta.

Griezmann se dugo vremena povezuje s najvećim klubovima na svijetu, ali očigledno je da će za nekoliko dana postati član Barcelone, koja je bila najzainteresovanija za njegove usluge.

Predsjednik Barce Jose Maria Bartomeu odbijao je otkriti hoće li doći Griezmann, ali Telegrah navodi da je igrač za 120 miliona eura novi član Barcelone.

Iznos koji će platiti Barcelona je zapravo odštetna klauzula u Griezmannovom ugovoru s Atleticom, a igrač je još ranije potvrdio da odlazi iz Madrida.

“Svima je jasno gdje će Griezmann igrati sljedeće sezone. Svi to već znamo, još od marta. Njegov novi klub je Barcelona“, poručio je ranije direktor Atletica Gil Marin.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sada se s nestrpljenjem čeka 1. juli i konačna potvrda Griezammanovog prelaska u redove Barcelone, mada je bilo govora da će francuski reprezentativac krenuti put Pariza, no očigledno mu je želja i dalje da igra u La Ligi.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ninoox
Pametna odluka, dolazis u najbolji klub Spanije a Bgm i evrope !!! Visca el Barca, Visca Catalunya!
0 2
luks-02
Ja sam ubeđen da če biti to velika greška Barcelone.Bolje bi jim bilo da uzmu Neymarja.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi