Postoji li veći egoista od Zlatana Ibrahimovića?

Ego mu iz dana u dan sve veći

Postoji li veći egoista od Zlatana Ibrahimovića?

E. Škorić

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović nema granica kada je u pitanju vlastiti egoizam.

Ibra je počeo da daje izjave u trećem licu i ne prestaje sebe nazivati najvećim. Nerijetko tvrdi da je Bog zbog čega ga dosta kritikuju, a sada je u jednom intervjuu sebe uporedio sa najvećim borcima u raznim sportovima.

"Novi Ibrahimović? Nadam se da će ljudi još uživati u njemu. Ibra je najkompletniji napadač, ne vidim još jednu 'Ibrakadabru'", rekao je za Sportsweek,

"Ne vidim nijednog igrača visokog 196 cm sa snagom Mikea Tysona i koji pleše kao Muhamed Ali, a brz je kao Bruc Lee", poručio je napadač porijeklom iz BiH.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ibrahimović je trenutno član Milana i nedavno je priznao da mu se ne ostaje u klubu koji za ambicije ima četvrto ili peto mjesto. Inače, igrao je za velikane kao što su Manchester Uniteed, Juventus, Ajax, Inter, Barcelona... Ali još uvijek nema osvojenu Ligu prvaka, a njegova karijera je na samom kraju.

Ipak, s obzirom na sve što radi tokom karijere, ne možemo poreći da je veliki majstor i da smo uživali u njegovim potezima, čak i izjavama koje nekada djeluju jako egoistično i primitivno.

Top Komentari

LOLLOL
To sto on radi je nekako dobronamjerno jer je na terenu timski igrac i voli da se za****va. S drige strane Ronaldo je jedini igrac koji poludi kad njegova ekipa da go a on nije strijelac. Besto je u njemu pokvareno, a u Zlaji nije i to se osjeti
6 2
Zenicanin
fujjj
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi