"Poštujemo protivnice i ne smije doći do opuštanja"

Članica SFK 2000

"Poštujemo protivnice i ne smije doći do opuštanja"

S. Mlaćo

Igračice SFK 2000 Sarajevo nalaze se u završnoj fazi priprema za predstojeće utakmice UEFA Lige prvaka za žene.

Bh. šampionke s nestrpljenjem očekuju utakmice, a susrete u najprestižnijem Evropskom takmičenju za klubove najavila je Envera Hasanbegović, golmanica "A" reprezentacije BiH i SFK 2000 Sarajevo.

"Okončale smo naporne pripreme i trenutno odrađujemo završi dio kako bi u optimalnoj formi dočekale utakmice UEFA Liga prvaka. Atmosfera u našem timu je odlična. Zaista, spremne smo za sve ono što dolazi i jedna čekamo da počnu utakmice. Pripremne utakmice smo odigrale jako dobro i svjesne smo naših mogućnosti. Poštujemo protivnice i ne smije doći do opuštanja. Želimo plasman u naredni krug.", rekla je Hasanbegović.

Prva utakmica UEFA Lige prvaka za žene za SFK 2000 Sarajevo na rasporedu je 7. augusta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi