SFK 2000 spreman za Ligu prvaka, pobjeda u prijateljskom susretu 12:0

Pripreme za Ligu prvaka

SFK 2000 spreman za Ligu prvaka, pobjeda u prijateljskom susretu 12:0

Edmir Škorić

Izabranice Samire Hurem jučer su odigrale pripremni susret protiv ekipe Kanjiže iz Srbije. Bordo klub je započeo susret u sastavu Hasanbegović, Hamzić, Nikolić, Selimović, Am. Spahić, Hadžić, Al. Spahić, Đoković, Bojat, Kapetanović i Kamerić.

Od prvog minuta utakmice fudbalerske SFK 2000 Sarajevo dominirale su na terenu, te su kako je vrijeme odmicalo sve bolje i bolje igrale, što je na kraju susreta rezultiralo krajnjim ishodom utakmice pri rezultatu 12:0.

U toku susreta svoj povratak na teren poslije duže, dvogodišnje pauze zbog povrede imala je i Anja Limanović, talentovana fudbalerka.

"Osjećam se zaista dobro, pauza je bila duga za mene i ovaj trenutak predstavlja mnogo za moje samopouzdanje, nadam se da ću nastaviti ovako i u utakmicama koje dolaze.", rekla je ova mlada igračica SFK 2000 Sarajevo.

SFK 2000 Sarajevo utakmice UEFA Lige prvaka započinje 7. augusta tekuće godine, a sve utakmice bit će moguće uživo pratiti putem CITY TV-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi