"Poštujemo Željezničar, ali okrenuti smo sami sebi"

Pred Borcem gradski derbi

"Poštujemo Željezničar, ali okrenuti smo sami sebi"

S. Mlaćo

Utakmicom 12. kola Prve lige Republike Srpske protiv Željezničar Sport Tima u banjalučkom predgrađu, fudbaleri Borca otvaraju drugi krug šampionata.

Borac je na otvaranju šampionata golom Igora Aničića slavio pobjedu nad ekipom Zorana Ćurguza 1:0. Isti ishod, odnosno pobjedu priželjkuju i sada u redovima tima iz Platonove ulice.

"Moram vam prvo reći da je danas tačno sedam mjeseci kako sam na klupi Borca. Zadovoljan sam ovdje. Željo je primjer kako jedan trener može lijepo složiti tim od mladih igrača. Imaju nekoliko odličnih fudbalera. Mogu nam napraviti problem. Ipak, nadam se da će sutra biti sve kako treba. Očekujem pobjedu", jasan je trener Borca, Darko Vojvodić.

Crveno – plavi će i sutra na teren istrčati bez nekolicine standardnih igrača, Aničića, Mazića, Siniše Dujakovića, Jakupovića…

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Poštujemo Željezničar, ali okrenuti smo sebi. Očekujem pobjedu, da se sa nova tri boda približimo ostvarenju cilja, a to je plasman u Premijer ligu BiH, rekao je krilni napadač Banjalučana Miloš Čudić.

Utakmica Željezničar Sport Tim – Borac igra se sutra na stadionu Željezničara u Predgrađu. Početak je u 14:30 sati.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi