Šta se večeras sprema u Posušju?
FOTO: HŠK Posušje/facebook

Ekipa sa Mokrog Doca danas je poražena od Borca sa 2:1

Šta se večeras sprema u Posušju?

Haris Zilić

Fudbaleri Posušja odigrali su dobar i hrabar duel u 14. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

U gostima su poraženi od Borca sa 2:1 u nevjerovatnoj utakmici, iako su u 90. minuti poveli sa 0:1.

U pomenutoj minuti Boban je iskoristio kontru gostiju u zatresao mrežu Ćetkovića. Tada se činilo da su Posušaci pred velikim trijumfom, a onda luda završnica.

Piščević u 92. minuti pogađa za 1:1, da bi Zakarić u 94. minuti iz penala donio trijumf Borcu.

Posušje nije razočaralo iako ostaje velika žal sa vrijednim bodovima koji bi im puno značili u borbi za opstanak.

Navijači neće zamijeriti svojim pulenima, naprotiv, u Posušju se večeras sprema doček za trenera Granića i njegove pulene na Mokrom Docu.

Fudbaleri i stručni štab bi iz Banja Luke trebali doći oko 22 sata.

"Uvijek hrabro i za svoj grb, jer to je igra koju mi igramo. Hvala Vam na velikoj podršci! Vidimo se večeras u 22 sata na Mokrom Docu!", objavili su iz posuškog kluba na svojoj facebook stranici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Posušake u 15. kolu očekuje domaća utakmica i još jedan težak ispit protiv FK Sasrajevo, a nema sumnje da će tribine stadiona na Mokrom Docu biti dobro ispunjene.

Pokazali su Posušaci ove sezone da mogu itekako igrati sa svim ekipama u prvenstvu i na momente su igrali dopadljiv fudbal.

Top Komentari

Husrefbeg22
Koliko vidim i oni ce pobijediti Sarajevo. Zadnje dvije godine na nama se izivljavaju drugi timovi ali i sudije. Za sve smo ipak mi krivi jer igramo naivno i s glupom taktikom. Nikada se Sarajevo ne treba ni sa kim nadigravati vec ispred sesnaesterca cuvati svoj gol i radeci kontre (ali bez Ahmetovica i Ikica koji su mister promasaji)
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi