Posušje na Koševu jače za tri akvizicije

Posušaci gosti Sarajevu

Posušje na Koševu jače za tri akvizicije

A. Čaušević

U nedjelju od 17 sati na stadionu Asim Ferhatović Hase Sarajevo će dočekati Posušje. 

Domaći su svakako favoriti u ovom duelu, ali sigurno je i da gosti iz Hercegovine na naš najveći stadion ne dolaze sa bijelom zastavom.

Dobra vijest za Posušje stigla je u petak nakon što su posljednje akvizicije kluba sa Mokrog Doca dobile dozvolu za nastup.

U Posušju su na vrijeme uspjeli registrovati Sinana Ramovića, Luku Miletića i Slobodana Milanovića koji će konkurisati za meč sa Sarajevom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Obzirom da nisu u takmičarskoj formi teško je vjerovati da će biti starteri, međutim ne isključuje se mogućnost da im trener Stipe Balajić da šansu od prve minute.

Inače, Posušje je posljednji put na Koševu gostovalo još 2009. godine kada je bilo 4:0 za Bordo tim. U prvom meču ove sezone Sarajlije su slavile s 0:2.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi