Sinan Ramović potpisao za Posušje
Foto: HŠK Posušje

Stiglo veliko pojačanje

Sinan Ramović potpisao za Posušje · Zvanično

E. Škorić

Bivši igrač Željezničara Sinan Ramović od danas je i zvanično novi član HŠK Posušje.

Dvadesetosmogodišnji veznjak je stigao kao veliko pojačanje u Posušje, kojem će pomoći da izbori opstanak. Potpisao je ugovor do kraja sezone.

Prethodno je Posušje angažovalo dobro poznata imena. Stigli su Slobodan Milanović i Luka Miletić i ovo je sasvim sigurno znak da Posušje želi krenuti prema gornjem dijelu tabele.

Sinan Ramović iza sebe ima bogato iskustvo u bh. prvenstvu. Pored Željezničara igrao je za Mladost Doboj Kakanj, a ranije je nastupao za Goražde, Velež i GOŠK. Jedno vrijeme ovaj 28-godišnji ofanzivac proveo je u Švicarskoj u dresu Lozane.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Posušje trenutno ima osam bodova i pretposljednje je na tabeli, ali nova imena zasigurno će ekipi s Mokrog Doca pomoći da se otisne prema mirnoj luci.

[SINAN RAMOVIĆ NOVI JE IGRAČ HŠK POSUŠJE!] 🔵⚪️📃✍🏻 HŠK Posušje s velikim zadovoljstvom potvrđuje angažman...

Posted by HŠK Posušje on Friday, October 8, 2021

Top Komentari

user1582456981
Bolje igrati u Zelji za sicu nego u Posusju..... glupavoo al hajd sretno
2 10
lalinjo
Koliko znam Posušje je financijski stabilno i ne vidim razloga zašto Sinan nije trebao doći,biti će mu sigurno bolje nego u Želji koji kao klub imaju dosta problema
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi